Pentru început alege întâi din ariile de dezvoltare de mai jos pe cele mai importante pentru performanța echipei sau organizației tale. Apoi alege experiențele de învățare potrivite pentru colegii tăi, în așa fel "încât să construiești un proiect coerent, divers și incitant."
La final, spune-ne câți colegi participă.
Să recapitulăm. Proiectul tău de dezvoltare include temele: lista teme, cu următoarele cursuri: . Metodele de învățare potrivite pentru acei colegi care vor participa la program sunt: lista metode. Efortul tău ți-a adus numar puncte puncte, pe care le poți folosi în magazinul nostru virtual. Felicitări!
Te rugăm să completezi câmpurile de mai jos pentru a-ți putea trimite o ofertă. Și te mai rugăm să ne spui dacă vrei să primești de la noi informații despre obiectivele pe care le poți atinge în compania ta prin intermediul metodelor noastre de învățare și dezvoltare..
Sunt interesat de
lista teme
pentru o echipa
de 40 de persoane.
Am ales sa fiu contactat prin telefon.
Inteligența emoțională
Evitarea contactului direct cu echipa și comunicarea non-asertivă duc adesea la scăderea încrederii în colegi. Alege această arie dacă oamenii din echipa ta au nevoie să înțeleagă conceptul de relație și să se cunoască mai bine pe ei înșiși, pentru a-și îndeplini eficient obiectivele personale sau de echipă.
Selectează un workshop de mai jos pentru a alege tema.
O relație de orice tip presupune în primul rând comunicare. Atunci când vorbim mai mult despre ce greșește celălalt decât despre ce ne deranjează pe noi, ne confruntăm cu un blocaj sub formă de frustrări și conflicte. Alege această arie dacă echipa ta are nevoie să își dezvolte abilitățile de comunicare!
Selectează un workshop de mai jos pentru a alege tema.
Lipsa de înțelegere a felului în care funcționează relațiile dintr-o organizație transformă timpul petrecut la serviciu într-o sursă de stres. Dacă echipa ta are nevoie de mai multă coeziune, alege această temă.
Selectează un workshop de mai jos pentru a alege tema.
Cei mai mulți oameni se implică în activități atât cât le este job description-ul, nu au inițiativă și uneori ajung să fie dezangajați total. Ce îi motivează? Nevoia de a-și controla propriile vieți, de a învăța și a crea lucruri noi, de a deveni mai buni și de a face lumea un loc mai bun. Alege această arie pentru a afla cum te putem ajuta concret.
Selectează un workshop de mai jos pentru a alege tema.
Echipele puternice au nevoie de lideri inspiraționali. Oamenii au nevoie să se simtă parte din organizație și din misiunea acesteia, iar pentru asta managerilor le sunt necesare abilități de coaching și de negociere. Dacă alegi această arie, vom povesti despre cum să creezi condițiile necesare pentru o cultură de înaltă performanță cu impact, dincolo de rezultatele imediate.
Selectează un workshop de mai jos pentru a alege tema.
Avantajul unui program de e-learning este că poate fi accesat oricând și de oriunde, oferind posibilitatea optimizării timpului alocat pentru învățare.
Învățare formală (în sala de curs).
Interacțiunea cu alți participanți și cu traineri experimentați va rămâne o componentă importantă a oricărui proiect de învățare. Mai ales atunci când participanții sunt la început de carieră sau abilitățile de care au nevoie sunt complet noi.
Workshop experiențial
Cea mai importantă parte a învățării este practica, iar informația se fixează mult mai bine atunci când experimentăm ceea ce am învățat.
Învățare informală.
Boardgames, improvizație și dezbateri. Plecând de la eficiența dovedită a învățarii prin joc, aceste sesiuni interactive ajută la sedimentarea informațiilor prin formarea de conexiuni într-un context inedit și creativ.
Film
Filmul este un instrument util de învățare pentru că poate transmite metafore și genera ”insights” iar persoana care învață se transpune în poveste și poate recunoaște mai ușor tiparele pe care le poate schimba pentru a-și îmbunătăți activitatea de zi cu zi.